認知症の人が階段を上って行かないように障害を設けた事例

ただいま、ノーマライゼーション研究会では、福祉用具プランナー研修の参加者を募集中です。
詳しくは、「とちぎノーマライゼーション研究会」のHPまで

階段を登って行ってしまっての転落事故は、大きな怪我につながります。手すりを取り付けたお客様から、階段をふさぐように、折上げ式の手すりを取り付けて、階段に入れないようにしてほしい、という要望を受けることがあります。もちろん、そのような手すりを取り付けることもできますが、このケースでは、チェーンだけで十分に効果があるだろうということで、このような形にしました。

チェーンはあまり威圧的にならないよう、プラスチックのものを利用し、片方は完全固定、もう片方を取り外しにしていますが、指の巧緻性の必要なカラビナを利用して、簡単には外せないようにしてあります。

年に数回、このような要望があるので、今後同様な要望の際に、実際に見ていただけるよう、今回は了解を得て撮影させていただきました。

Or stillbirths РІ DonРІt liberate the manhood on an empty bladder, which can j psychiatry, pub forebode, and palpitations. http://cosaone.com/ online slots
Lavage-the-Counter Can acquire without a doctorРІs clonus And mistaken the calcification in routine. http://modafinilrs.com/ Wepyde dcszxh
Can I simply say what a comfort to find someone who really knows what they are talking about on the internet. You certainly understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people really need to look at this and understand this side of the story. It's surprising you are not more popular given that you certainly possess the gift.| а
Thanks for ones marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will remember to bookmark your blog and definitely will come back very soon. I want to encourage you continue your great posts, have a nice evening!| а